Top 5 Telescoping Camp Light Hacks mo Adventures i fafo

Top 5 Telescoping Camp Light Hacks mo Adventures i fafo

Punavai Ata:tatala

Vaai faalemafaufau i le tele o le toafa, o le taalili o afi o le tolauapiga, ma fetu o loo emoemo i luga.I lenei parataiso i fafo,moli tolauapiga telescopingavea ma au faailoilo taiala, faʻamalamalamaina lou ala ma fatuina se malutaga mafanafana i le lotolotoi o le fusi o le natura.I aso nei, matou te faʻaalia le pito i luga 5 atamaitolauapi malamalama hackso le a suia ai au tafaoga i fafo.Mai le maualuga o le maualuga mo le malamalama lautele i le fatuina o se siosiomaga mafanafana o tolauapiga, o nei hacks o le a siitia ai lou tolauapi i se maualuga fou o le mafanafana ma le faigofie.

Hack #1: Fa'ateleina le Maualuluga mo le Fa'amalamalamaga Lautele

Hack #1: Fa'ateleina le Maualuluga mo le Fa'amalamalamaga Lautele
Punavai Ata:pexels

A'o e alu i au tafaoga i fafo, o le sailiga mo le malamalama sili ona maualuga e avea ma mea sili.Telescoping moli tolauapigatutu maualuga e pei o au soa susulu, ofoina atu se faailoilo pupula i le vao.Se'i o tatou su'esu'e i le tomai o le fa'asilisiliina o le maualuga e fa'amalamalama ai lou si'osi'omaga e pei lava o le taimi muamua.

Fa'atonu le Tootoo Telescopic

A oʻo mai i le faʻalauteleina o le tootoo telescopic, mafaufau i ai o le tatalaina o se lalolagi o avanoa susulu.O le tulaga faamilitelifauina alumini aluminifa'amautinoa le tumau ma le mautu, e mafai ona tatalia so'o se lu'itau fa'apa'u e fa'aosoina e le natura lou ala.E ala i le faʻalauteleina o le pou i lona maualuga atoa, e te faʻaalia ai le lolo o le malamalama e ati i totonu o le pogisa ma le faʻamaoni e le maluelue.

Fa'alautele i le maualuga atoa

Vaai faalemafaufau i le mea lenei: o se mimilo vave ma toso, ma faafuaseʻi, ua taʻele lou nofoaga tolauapi i se palanikeke pupula.O leIP67 mea e le susufa'amautu le fa'agaioiga mautu e tusa lava pe i totonu o timuga mamafa, fa'amautinoa e susulu lau moli e tusa lava po'o le a le tau o le tau.Faatasi ai ma inisi taʻitasi faʻalautele, e te faʻalauteleina le lautele o lau faʻamalamalamaga, liliu tulimanu uma i se malutaga malamalama.

Puipui le Fa'avae

A'o e fa'amaua lelei le fa'avae i totonu, e fa'afefeteina oe i se lagona o le mautu.Ole tulaga fetuutuunai e mafai ai ona fa'asolo le 360°, e tu'uina atu ia te oe le malosi e fa'atonu ai le malamalama i so'o se itu e te mana'o ai.O lenei fetuutuuna'iga e mautinoa ai e leai se ata lafoia e le tuliloaina ma leai se tulimanu e natia mai lou aapa susulu.

Fa'aoga i Avanoa Tatala

Saili atu i avanoa avanoa ma le mautinoa, ma le iloa o loʻo i ou tafatafa le malamalama o le tolauapiga telescoping, sauni e faʻatoʻilaloina soʻo se pogisa e faʻamalosi e tumau.

Fa'amanuiaga ole Kava Lautele

O lemamanu mafai ona soloo nei meamoli tolauapifa'afaigofie ona teuina ma feavea'i e aunoa ma le fa'afefeina o galuega.A'o e fiafia i le susulu o le lautele lautele o lo'o saunia e nei moli atamai, o inisi uma e faʻamalamalamaina e tautala tele e uiga i lo latou fetuutuunai ma le faʻamaoni.

Tala Lelei

Va'ai faalemafaufau o lo'o si'osi'omia oe e le matagofie o le natura - mai vaomatua mafiafia e o'o atu i vao tetele - o nei mea ofoofogia telesopi ua mamanuina ina ia olaola i siosiomaga eseese.Pe o e tolauapi i lalo o lagi fetu po'o le su'esu'eina o laufanua gaoa, o la latou fausaga mama ma malosi e mautinoa ai latou te tutu maualuga i soo se tulaga.

Fa'aofia nei hacks i lau lisi i fafo ma matamata aimoli o tolauapiga telescopingsuia mea masani masani i aafiaga tulaga ese e tumu i le matagofie susulu.

Hack #2: Fa'aaogaFa'atonuga Mamao

Faʻafeiloaʻi i le malo o mea fou ma faigofie, o feamoli o tolauapiga telescopinge sili atu nai lo le na o le malamalama ina ia avea ma au soa faamaoni i le vao.Talia le lumanaʻi o tolauapiga ma faʻaoga mamao e tuʻu ai le malosi o le malamalama i ou tamatamai lima, ofoina atu se poto masani e siitia ai au sola i fafo i ni maualuga fou.

Faigofie ole Pulea Mamao

Laa atu i se lalolagi o le fetuutuuna'i o lau moli o le tolauapiga e faigofie e pei o se ki o se ki.Faatasi ai mamafai ona pulea mamao, e te uuina le pule e faʻavasega ai lou malamalama faʻamalamalama i le faigofie e le mafaatusalia.

Faigofie Fetuunaiga

Ua mou atu aso o le tausuai i le pogisa po o le tauivi ma pulega faigata.O le mamanu faʻaogaina o le mamao e mafai ai ona vave fetuunai, faʻamautinoa o loʻo susulu lau tolauapiga i le naʻo le aofaʻi o le malamalama i taimi uma.

Faasaoina le Taimi ma le Taumafaiga

Fa'atofa atu i le fa'aogaina o tusilima ma talia le vaitau o le fa'alelei.E ala i le faʻaogaina o le mana o le faʻatonutonu mamao, e le gata ina e faʻasaoina taimi taua ae faʻafefea foi lou malosi i le taliaina o le matagofie o le natura o loʻo siomia ai oe.

Fa'atasi ma le ma'a ta'avale

Fa'ailoa le malosi atoatoa o loumoli o le tolauapiga telescopinge ala i le fa'afeso'ota'i ma se puna fa'atuatuaina o le malosi - o lau ma'a ta'avale.Fa'atofa i tapula'a ma fa'afeiloa'i i itula e le gata o le malamalama e fa'atasi ma oe i so'o se malaga.

Malosi Tumau

O le fa'aogaina o le malosi mai le maa o lau ta'avale e mautinoa ai le le motusia o le malamalama i au malaga i fafo.Faatasi ai ma se sapalai paoa mautu o loʻo ia te oe, e mafai ona e suʻesuʻe, malolo, ma fiafia i mea ofoofogia o le natura e aunoa ma le popole i le faʻaitiitia o moli.

Seti Faatonuga

Aua le fefe i mea faʻapitoa, aua o le faʻatulagaina o lenei duo malosi e sili atu ona faigofie nai lo le taoina o marshmallows i luga o se afi taʻe.Fa'afeso'ota'i lau moli o le tolauapiga telescoping i le ma'a ta'avale e mulimuli i fa'atonuga tuusa'o, ma voilà - fa'amalie i le susulu o le malamalama e fa'amalosia e le poto ta'avale.

Faatofu oe lava i se lalolagi e fetaui lelei ma mea fou, o feamoli o tolauapiga telescopingsaunia le ala mo aafiaga le mafaagaloina i fafo e tumu i le susulu ma le mafanafana.

Hack #3: Fausia se Tolauapiga Manaia

Hack #3: Fausia se Tolauapiga Manaia
Punavai Ata:pexels

Fa'aoga 360° Canopy Light Heads

Fa'amalamalama lou nofoaga tolauapi i le susulu matagofie o360 ° Canopy Light Ulu.O nei puna malamalama fou e ofoina atu se faʻaaliga mataʻina o le susulu e liua ai lou malutaga i fafo i se solomuli mafanafana.Va'ai faalemafaufau i moli fa'alava o lo'o fa'auluina se fusi mafanafana i luga o lau togalauapi, fa'atupuina se si'osi'omaga e fa'atalosagaina oe e malolo ma fa'afiafia i le lalelei susulu latou te saunia.

E oo lava i le tufaina o le Malamalama

Faatasi ai ma la latou mamanu tulaga ese,360 ° Canopy Light Ulufa'amautinoa le tufatufaina tutusa o le malamalama e palanikeke ai lou si'osi'omaga i se susulu malu, fa'afeiloa'i.E leai se tulimanu o totoe e le pa'ia e o latou ave susulu, e mautinoa ai o tulimanu uma o lou nofoaga tolauapi e ta'ele i le susulu.Fa'amavae atu i mea pogisa ma fa'atalofa atu i se malutaga malamalama i lalo o le lagi.

Seti le Tulaga

A'o suia le ao i le po, fa'atulaga le lagona mo le malolo ma le fa'auo ma le felanulanua'i felanulanua'i e fa'aolaina e nei moli fa'alava.Pe e te su'eina se si'osi'omaga to'afilemu mo le va'ai fetu po'o se nofoaga olaola mo tala fa'ata'amilo i le afi, o nei moli e fa'afetaui e fetaui ma ou lagona ma mana'oga uma.Fa'ataga le ta'aloga o le malamalama ma le paolo e lalagaina tala o fa'alavelave ma fa'amafanafanaga a'o e fa'afiafia i le fusi o le natura.

Fa'atasi ma Isi Molī

Si'itia lou si'osi'omaga tolauapi i se maualuga fou e ala i le tu'ufa'atasia360 ° Canopy Light Ulufa'atasi ai ma isi fa'apogai moli.Talia le tomai o le fa'apipi'iina o le malamalama e fa'atupuina ai se siosiomaga fa'apitoa e fa'afiafiaina ai i latou uma o lo'o fa'apotopoto i lau oasis susulu.

Layered Light Effect

Fa'asa'o le loloto ma le fua i totonu o lou nofoaga tolauapi ma se fa'aafi fa'amalama e fa'afefe ai lagona.E ala i le tu'uina lelei o moli fa'aopoopo i tulaga eseese ma maualuga, e te fatuina ai se ata mata'ina e fa'aleleia uma ai le matagofie ma le fa'atinoga.Va'ai a'o siva fa'ata'alo ata i le totonugalemu o ie fe'ilafi o le malamalama, fa'aopoopoina ai se elemene o le tu'inanau i lau solomuli i fafo.

Fa'aleleia le Atemosifia o Tolauapiga

Faatofu oe lava i se atemosifia matagofie lea e taʻu mai ai e ave o le malamalama se tala o le vavalalata ma le fiafia.O le felagolagomai i le va360 ° Canopy Light Uluma mea moli felagolagomai e siitia ai lou poto masani i tolauapiga mai le masani i le tulaga ese.Talia le togafiti fa'amaneta o po fa'amalamalamaina o lo'o fa'aalu i lalo o le lagi fetū, si'osi'omia e le 'ata, mafanafana, ma le hamu malie o le symphony o le natura.

Fa'afiafia i le faatufugaga o le malamalama a o e fatuina se siosiomaga o le tolauapiga e tautala tele e uiga i le mafanafana, mafutaga, ma le sootaga ma fafo.

Hack #4: Fa'aaogā Fa'ailoga Fa'afuase'i

I le malo o tafaoga i fafo, o tulaga e leʻi mafaufauina e mafai ona lafo ai ata i luga o le sili ona susulu o le sola ese.Pe a goto ifo le pogisa ma ufitia lou nofoaga tolauapi ai,moli tolauapie sili atu i lo latou matafaioi o ni moli e avea ma faailoilo o le faamoemoe ma le saogalemu.Se'i o tatou su'esu'e i le tomai o le fa'aogaina o nei soa susulu mo fa'ailoga fa'afuase'i, fa'amautinoa o le fesoasoani e na'o sina emoemo lava.

Malamalama ma Va'ai

MaualugaLumens Output

Vaai faalemafaufau i le uuina o se faailoilo o le malamalama e matua malosi lava e ati i le po atoa ma le naunautai e le maluelue.Faatasi ai mamoli tolauapifa'amaualuga le lumens maualuga, e o'o atu i le 1250 lumens pe sili atu, o lo'o ia te oe se meafaigaluega e fa'amalamalamaina tulimanu sili ona pogisa ma vala'au mai le fesoasoani mamao.O le pupula e fa'aolaina e nei moli malolosi e fa'amautinoa ai le susulu malamalama o lau fa'ailoga fa'alavelave e pei o se fetu ta'iala i le va tele o le toafa.

Fa'amalama umi

A'o e folau i laufanua gaoa pe e te mana'omia se fesoasoani, o le fa'amalamalamaga umi e ofoina mai emoli tolauapie avea ma au paaga tumau.Faatasi ai ma nisi moli o loʻo faʻalauteleina lo latou aapa atu i le 160 futu pe sili atu, e te faʻasalalau lou faʻatasi ma le manino ma le saʻo.Pe fa'ailo mo se fesoasoani po'o le fa'ailogaina o lou nofoaga i fa'alavelave fa'afuase'i, o ave o le malamalama mamao e fa'amautinoa ai e le fa'alogoina lau vala'au fa'anoanoa.

Fa'ailoga Fa'ailoga

Faiga emo

I taimi o fa'alavelave, pe a le mafai e upu ona fa'aalia le faanatinati, tu'u atu le fa'aaliga o lemoli tolauapitautala e fai ma ou sui.Fa'agaoioi lefaiga SOSpo'o le moli fa'ailoga mumu mumu e lafo ai se fa'ailoga fa'alavelave lautele e sili atu i papupuni gagana.O emo ta'itasi e avea ma tātā fatu o le fa'amoemoe o lo'o tamo'e atu i le lagi i le po, ma fa'alatalata atu i lou tulaga pagatia ma vala'au mai se fesoasoani i ou tafatafa.

Fesootaiga Lelei

I le lotolotoi o le vevesi ma le le mautonu, o fesoʻotaʻiga lelei o le ki lea e faʻamautinoa ai se tali vave i faʻalavelave faʻafuaseʻi.E ala i le fa'aogaina o agava'a fa'ailoga amoli tolauapi, e te faʻatuina se laina o fesoʻotaʻiga e sili atu i le mamao ma faʻalavelave.Pe emoFaailoga Morse codepo'o le fa'aolaina o mamanu ma'oti o le malamalama, o nei meafaigaluega fa'amalamalama e avea ma ou leo ​​i taimi o mana'oga, fa'asalalau fe'au o le fa'anoanoa ma le maufetuuna'i.

I taimi e felafoa'i ai ata ma tele luitau, ia tuumoli tolauapitaʻitaʻia oe i le pogisa ma la latou matafaioi lua o ni moli ma faʻalavelave faʻafuaseʻi.Talia lo latou malosi e le gata o ni puna o le malamalama ae o ni faailoga foi o le saogalemu ma le mautinoa i fafo.

Hack #5: Seti feavea'i ma mama

Faigofie Felauaiga

O le taunuu atu i lau tolauapiga, o le manaʻomia momoli tolauapie le gata ina susulu ae e mafai foi ona feavea'i ua iloagofie.Le mamanu mafai ona pa'u o leTelescopic & Collapsible Camping Lightfa'amautinoa le teuina ma le felauaiga e aunoa ma se taumafaiga, ma avea ai o se soa fa'apitoa mo au tafaoga uma i fafo.

Fuafuaga Fa'atasi

Vaai faalemafaufau i se moli tolauapi e fetaui lelei i totonu o lau ato faafafa, ua sauni e tatala i se taimi vave.O leTelescopic & Collapsible Camping Lighto lo'o fa'amaualuga se mamanu fa'akomepiuta e fa'afitia lona malosi fa'amalamalamaga.Pe o e savalia i togavao mafiafia po'o le fa'atuina o togalauapiga i nofoaga mamao, o le fa'ata'otoga o lenei moli e fa'amautinoa ai e le fa'avaivaia oe i au fa'alavelave.

Mea Mama

Fausia mai mea mama ma tumau, o lenei moli tolauapi o le faʻataʻitaʻiga o le malosi e aunoa ma se avega.O le faufale alumini alumini e fa'amaonia le malosi a'o tumau pea le fulufulu-malamalama i ou lima.Fa'atofa i fofo fa'alavelave fa'amalama ma talia le sa'olotoga o feoaiga e sau ma se tolauapi mama mama.

Fonotaga vave

A o goto ifo le afiafi ma tulaʻi mai le manaʻomia o le faʻamalamalamaga, o le faʻapipiʻi vave e avea ma mea sili i le faʻatulagaina o lau nofoaga e tolauapi ai.Le vaega telescopic o leTelescopic & Collapsible Camping Lightfaatagaina mofa'aopoopoga vave, e oʻo lava i nofoaga e sili ona faigata ona oʻo i ai ma le faigofie.

Laasaga Faigofie

Va'ai faalemafaufau i se faiga fa'atulagaina e faigofie e pei o le fa'alauteleina o le tootoo telescopic e fa'aolaina ai se lologa o le malamalama susulu i luga o lou si'osi'omaga.Fa'atasi ai ma fa'atonuga fa'anatinati ma fa'atonuga sa'o, o le fa'apipi'iina o lenei moli tolauapi o se savili e o'o lava mo tagata fa'atauva'a.Tuu le faigofie e taʻitaʻia lou ala aʻo e faʻamalamalamaina lau nofoaga tolauapi i lalo o le lagi susulu fetu.

Fautuaga mo le faasaoina o le taimi

I le malo o malaga i fafo, o le taimi e taua tele, ma o le lelei e pule sili.O le Telescopic & Collapsible Camping Light e ofoina atu fautuaga e teu ai le taimi e faʻafaigofie ai lau faʻatulagaina e aunoa ma le faʻafefe i le lelei poʻo le faʻatinoga.

Talia le faigofie o felauaiga faigofie ma faʻapotopoto vave faʻatasi ma se moli tolauapi e faʻaalia ai le feaveaʻi ma le faʻaogaina i ave faʻamalamalama uma.

Manatua lematagofie o nei hackse suia ai au solaaga i fafo i se malaga susulu.O le tele o moli o le tolauapiga e susulu atu i tulaga uma, mai le malamalama lautele i le faʻafiafiaga o le siosiomaga.Talia le lu'i ma fa'atumu lau isi malaga i le togafiti fa'ataulāitu o nei fa'amatalaga atamai.Tuu atu le malamalama e taialaina oe, e le na o se faailoilo ae o se soa i le vao.Laa atu i le lalolagi o le faigofie ma le fou, lea e taʻu mai ai e ave taʻitasi se tala o le mafanafana ma le saogalemu i lalo o le lagi susulu fetu.

 


Taimi meli: Iuni-05-2024